Ο χορός των κλαμπ ή αλλιώς ελεύθερο, αποτελείται από κινήσεις μη χορογραφημένες και αφορά κυρίως εκπαιδευμένους χορευτές οι οποίοι χρησιμοποιούν χορευτικές κινήσεις από διάφορα είδη χορού τις οποίες προσαρμόζουν ανάλογα με το εκάστοτε τραγούδι προκειμένου να εμπνεύσουν την κίνηση σε όλους!

 

RnB & Hip Hop

RnB & Hip Hop

Rhythm and Blues, ένα δημοφιλές είδος αφροαμερικάνικης μουσικής που ανάγεται στη δεκαετία του 1940. Αυτό το είδος χορού ξεκίνησε από χορευτές του δρόμου και στη συνεχεία εξελιχθήκε στην επονόμαζομενη hip-hop κουλτούρα. Δημιουργήθηκε στη Νέα Υορκη τη δεκαετία του 1970 και οι κινήσεις του περιλαμβάνουν πολλά σπασίματα, τινάγματα και κλειδώματα.

Snake Dance

Snake Dance

Fire Show

Fire Show

Η φωτιά συμβολίζει το πάθος, το μυστήριο, τον κίνδυνο, τη ζωή και το θάνατο. Χρησιμοποιώντας εδώ το επικίνδυνο στοιχείο της φωτιάς, ο χορευτής, ως άλλος Προμηθέας, αποπειράται να καθυποτάξει τα στοιχεία της φύσης και κυριολεκτικά "να παίξει με τη φωτιά".

Freestyle

Freestyle

Είδος χορού που αναπτύχθηκε στα club και τους δρόμους του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης. Οι χορευτές αναδεικνύουν τις αυτοσχεδιαστικές τους δεξιότητες και προσδίδουν προσωπικό ύφος στο χορό τους.